Події та статті – Одеса та область

1 2 3 4 5 7
1 2 3 7

AVISO відзначає свій 33-й день народження!

Бажаємо AVISO невпинного розвитку, постійного руху вперед, амбітних планів, цікавих ідей та великих можливостей!

Вітаємо з Новим роком, дорогі наші клієнти, друзі, партнери!

Нехай 2024-й стане роком Великої Перемоги і миру, часом нових можливостей, яскравих ідей і вдалих рішень!

Читати повністю

29 грудня 2023

День Збройних Сил України!

Вітаємо всіх військових з професійним святом!Ваша мужність, відвага і стійкість вражають!Ви справжні герої!

AVISO вітає Олену Гайдамаху з обранням на посаду президента АФНУ!

Переконані, що Ваш професіоналізм, управлінський талант, організаторські здібності сприятимуть зростанню та розвитку організації.

День рієлтора в Україні!

AVISO вітає незламних рієлторів України з професійним святом!

З Днем захисників і захисниць України!

Вітаємо зі святом всіх військових, кожного і кожну, хто боронить рідну землю, звільняє від окупанта і виборює щасливе майбутнє України!

З Днем Незалежності, Україно!

Вільна, сильна і прекрасна країна незламних людей! Сьогодні для кожного з нас це свято має особливе значення.

Читати повністю

24 серпня 2023

Названо лауреатів будівельної премії - 2022

Підбито підсумки премії «Український Будівельний Олімп - 2022».Професійною нагородою відзначені столичні та регіональні будівельні компанії та новобудови.

З Днем народження, AVISO!

21 січня 2022 року AVISO святкує свій 31-й День народження!Із вдячністю за співпрацю вітаємо наших дорогих клієнтів, партнерів, друзів, всіх, хто працював і працює в нашій команді та віддає улюбленій справі свій досвід, енергію і любов!Довгих років успіху та процвітання, AVISO!

Будівельна премія-2021: підсумки відбору

У грудні стали відомі результати відбору премії "Український Будівельний Олімп-2021". На столичному та регіональному будівельному ринку відзначені найкращі забудовники та девелопери, а також житлові комплекси.

Читати повністю

17 грудня 2021

Ініціативи Королівства Саудівська Аравія

Королівство Саудівська Аравія, прагнучи захищати навколишнє середовище, боротися зі зміною клімату та протистояти екологічним викликам, які стали економічною загрозою для Регіону, оголошує про започаткування двох ініціатив - "Зелена Саудівська Аравія" та "Зелений Близький Схід", які визначатимуть напрямок руху Королівства та Регіону в цілому у захисті Землі та природи.

21 cічня 2021 року AVISO святкує 30 років!

Наша 30-річна історія – це відданість своїй справі, наполеглива праця, мільйони оголошень, професійні перемоги, визнання, беззаперечне лідерство у своїй сфері, і найцінніше — безмежна кількість вдячних клієнтів, величезна аудиторія, надійні партнери та друзі!

Названо лауреатів будівельної премії

Компанії та житлові комплекси нагороджені премією «Український Будівельний Олімп-2020». Відбір серед будівельників триває до кінця року. Професійною нагородою вже відзначені наступні забудовники, девелопери та новобудови.

Читати повністю

16 жовтня 2020

У місті Дніпро стартує XXIV Міжнародна конференція з нерухомості АФНУ

Вже 10 вересня 2020 року у місті Дніпро стартує найбільш очікуваний захід сфери нерухомості в Україні –XXIVМіжнародна конференція з нерухомості, яку щорічно проводить Асоціація фахівців з нерухомості України (АФНУ).Встигніть зареєструватися!AVISO – інформаційний спонсор заходу.

Читати повністю

2 вересня 2020

Сила - в единстве! Под таким лозунгом в Виннице прошел Высший Совет ССНУ (фоторепортаж)

19-20 апреля 2019 года в Виннице Союз специалистов по недвижимости Украины провёл стратегическую сессию и Высший совет. Надо ли говорить о том, что для прогрессивной и быстро развивающейся организации - это важное событие, которое определило не только сегодняшний стратегический профиль, а и концепцию Союза на ближайшие 3 года.

Читати повністю

24 квітня 2019

1 2 3 7
1 2 3 7