М’ясний магазин BEEF FRESH на постійну роботу запрошує:
43
Опис
- ВИРОБНИК М"ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ (кухар, фаршмен, виготовлення м’ясних напівфабрикатів: шашлики, ковбаски, стейки, фарші)
графік роботи, 4/2 з 8:00 до 18.00
- ВИРОБНИК ДОМАШНІХ НАПІВФАБРИКАТІВ (кухар, ліпник: пельмені, вареники, голубці, млинці)
графік роботи, 4/2, 3/3 або 7/7 з 8:00 до 20.00
- СТАРШИЙ ЗМІНИ НА ВИРОБНИЦТВО НАПІВФАБРИКАТІВ
(організація роботи цеху, навчання персоналу, написання заявок для замовлення продукції, підбір персоналу, розбробка нових рецептур, контроль якості продукції, безпосередня участь у процесі)
графік роботи 5/2, з 8.00 до 19.00
Ми пропонуємо: комфортні умови праці, навчання, високий рівень заробітної плати!
Житомир, проспект Миру, (Богунія)