Дописи та новини – Рівне та область • сторінка 9

1 7 8 9 10 11 180
1 8 9 10 180

У Ryanair підтвердили вихід на український ринок

Україна стане новим напрямком для ірландського лоукост перевізника Ryanair, рейси почнуть виконуватися з осені 2018 року.

Читати повністю

15 лютого 2018

За неуплату алиментов закроют выезд за границу

Вступил в силу закон об усилении ответственности за неуплату алиментов. Теперь должникам не позволят покидать страну и водить автомобиль.

В Украине стартовала регистрация на ВНО

Регистрация на внешнее независимое оценивание начинается 6 февраля 2018 и продлится до 19 марта 2018 года. Ожидается, что участие в ВНО примут 360 000 человек.

Правительство готовить новые правила для регулирования аренды жилья в Украине

Министр регионального развития, строительства и ЖКХ Геннадий Зубко считает, что урегулирование вопроса арендного жилья является одной из важных задач для правительства. Об этом сообщили в пресс-службе Кабинета министров.

Украинцев будут оповещать о чрезвычайных ситуациях по ТВ и смс

Кабинет министров разрешил использовать телерадиовещание и мобильную связь для централизованного оповещения населения о чрезвычайных ситуациях.

Три мобильных оператора купили частоты для 4G

Лицензии на 4G-связь разыграли на аукционе. Победителями стали три крупнейшие мобильных оператора Украины. Всего было разыграно семь лотов.

В Україні запровадять високошвидкісний залізничний рух

Україна спільно з Італією розпочинає підготовку техніко-економічної документації для запровадження високошвидкісного залізничного сполучення в Україні.

Український фільм відібрали на конкурс Берлінського міжнародного кінофестивалю

Повнометражний український фільм Марисі Нікітюк "Коли Падають Дерева" відібрали до конкурсної програми Panorama Berlinale 2018 Берлінського міжнародного кінофестивалю. Про це в четвер, 25 січня, повідомляєпрес-службаДержкіно.

Крещение 2018: что нельзя делать в этот праздник

19 января православная церковь празднует один из великих двунадесятых праздников – Богоявление или Крещение Господне. Еще этот день называют "Водохреща" или Иордан.

Ученые рассказали, как мозг контролирует поведение

Специалисты из компании Roche обнаружили область мозга, играющую ключевую роль в нейронной цепи, связанной с социальным поведением. Речь идет о поводке эпиталамуса.

Українські канали створили телевізійну асоціацію

Вісім телевізійних каналів України в четвер, 18 січня, створили Українську телевізійну асоціацію.

Твори 15 українських письменників переклали англійською

У США видали англомовну антологію сучасної української літератури"Біла крейда днів". До неї увійшли вірші, есе та оповідання 15 авторів.

Як квіти завоювали світ

Учені вважають, що знайшли відповідь на головоломку, яка спантеличила навіть Чарльза Дарвіна: як квіти розвивалися і розповсюджувалися, щоби стати рослинами, які домінують на Землі.

Гнучкі екрани та роботи-подушки — що презентували ІТ-гіганти на виставці "CES 2018"

З 9 по 12 січня 2018-го в Лас-Вегасі відбулася одна з наймасштабніших у світі виставок електроніки. Захід щороку вражає своїх відвідувачів новими незвичними винаходами.

Українці за новорічні свята використали вдвічі більше мобільного трафіку

Абоненти трійки найбільших українських мобільних операторів на Новий рік, католицьке і православне Різдво використали вдвічі більше трафіку, ніж за аналогічний період минулого року, повідомляється в публічних матеріалах компаній.

1 8 9 10 180
1 8 9 10 180